Chrastava - www.chrastava.cz - homepage Chrastava
Fórum o Chrastavě

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Náměstí 1. máje - zavedení parkovacích kotoučů
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michael Canov

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 4:50 pm    Předmět: To:jabadoo Citovat

Ještě jednou dobrý den,
ano samozřejmě - bude to platit pro všechny i pro živnostníky samé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Michael Canov

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 12:16 pm    Předmět: Parkovací hodiny od pátku 18. června 2010 Citovat

Tak jak bylo již dříve avizováno, na nám. 1. máje byly nainstalovány dopravní značky umožňující parkování jen s parkovacími hodinami a to na dobu dvou hodin. Parkovací hodiny lze zakoupit v infocentru a v některých obchodech. Kontroly respektování těchto nových dopravních značek budou prováděny od pátku 18. 6. 2010.

Pozn.: V infocentru jsou k dipozici i parkovací hodiny v dražších a kvalitnějších verzích do 30 Kč, než je základní papírová verze v hodnotě 10 Kč.
Jabadadoo

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 4:44 pm    Předmět: Citovat

Ještě jednou krásný dobrý den,
jen jsem se chtěl zeptat jestli bybylo možné zrušit jedno parkovací místo na náměstí. Jedná se o místo přímo u vjezdu do našeho domu, v současné době je tam žlutá čára ale po dnešním namalování parkovacích míst tam bohužel od božího rána neustále stojí auta. Mám totiž jen takový malý problém. Abych nestál na náměstí, zaparkuji si auto do průjezdu, ráno otevřu dveře a nevyjedu ven protože někdo zaparkuje svoje auto hned přede naše vrata. Mám na vratech ceduli s prosbou o neparkování ale to je evidentně každému jedno a dokud to nebude ošetřeno zákazem parkování a kontrolováno MP tak to asi nebude nikoho zajímat. Proto bych velmi prosil alespoň na šířku těchto vrat vyhradit místo kde se nesmí parkovat. Děkuji.
Michael Canov

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 5:37 pm    Předmět: To: jabadoo Citovat

Ahoj Honzo,
je to nějaký divný. Díval jsem se na plánek na http://www.chrastava.com/orm/chrast_sit.pdf a žádnou žluzou čáru jsem u Tebe nenašel. Projekt dělal Ing. Nýdrle a schvaluje ho magistrát (odbor dopravy). Dám pokyn, aby se tím MP a další naši příslušní úředníci zabývali.
Jabadadoo

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 6:00 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Michale,
žlutá čára je tam co pamatuji a bydlím tu. Jestli je nebo není na plánu jsem neřešil, přišlo mi logický že tam je protože je tam vjezd a výjezd do soukromého domu, na soukromý majetek. Právě jsem se koukal z okna a přímo proti mému domu je taky vjezd do domu a je tam žlutý kříž. Proto, pokud to v tom plánu není (a koukal jsem že není), prosil bych o zanesení toho plánu abych mohl vjíždět na svoji zahradu, nechávat si parkovat auto v průjezdu bez obav z toho že se ráno nedostanu do práce. Moc děkuju. Honza
Jabadadoo

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 6:09 pm    Předmět: Citovat

Ještě bych k tomu chtěl dodat, že v plánku to zakreslené není asi z toho důvodu, že se na pozemek dalo vjet bokem ze Žitavské ulice, přes pozemek pana Vika, tento pozemek město odprodalo bez věcného břemene, p. Vik si tento pozemek pochopitelně uzavřel a na náš pozemek již není jiná cesta než průchodem v baráku. Toť na vysvětlenou proč asi před naším domem není v plánku zakresleno zákaz parkování.
Honza
Michael Canov

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 7:12 am    Předmět: To:jabadoo Citovat

Ještě jednou ahoj Honzo,
byl jsem před chvílí na místě. Výsledek - řidiči jsou povinni stávající žlutou čáru namalovanou před výjezdem ze dvora respektovat. Přesto (dle slibu vedoucího TSS ještě dnes) bude před ní v její šíři namalován bílý kříž, aby byl zákaz opravdu automaticky respektován.

Pozn. Jak jsem byl informován, kříže budou bílé i ten naproti.
Jabadadoo

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 7:18 am    Předmět: Citovat

Ahoj Michale,
mockrát děkuji za tak rychlé vyřízení. Opravdu moc díky. Honza
Andýsek1

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 10:24 am    Předmět: Citovat

Tak bohužel stalo se přesně to co se dalo, čekat, na vlastní oči vidím jak někdo stojí na námku celý den a co dvě hodiny chodí posouvat hodiny Sad Co takhle stříbrná fábka před Hobby ? červená Toyota Yaris ? Lidi jsou neskuteční líní a sobečtí Evil or Very Mad Jinak chválím práci MP, ochotu vše lidem vysvětlit a dobrý přístup Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
josef novák

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 7:34 pm    Předmět: Citovat

Very Happy tak to není asi jediný případ -- i na opačném rohu se tak děje, že z Laury a vedle toho obchodu každé dvě hoďky vyběhne pověřená osoba, koukne se kde zrovna policajt je a přestaví hodiny -- Very Happy
Michael Canov

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 8:53 pm    Předmět: To: diskutující Citovat

Dobrý den,
cíle uvolnit náměstí pro zaparkování kupujících a návštěvníků bylo - dle mých poznatků - dosaženo.

A co se týče podvodníčků, které popisujete - to holt tak bývá - ale myslím si, že i to vyřešíme (až nastane ostrý provoz z pokutami, což bude co nevidět). Trvalá ostražitost to není věru lecjaká jednoduchá věc a někdo holt nedá pokoj dokud se nespálí.
M.Lohynský

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 10:33 am    Předmět: Parkovací hodiny Citovat

Tak jsem si ty parkovací hodiny pro jistotu pořídil, kdybych potřeboval na náměstí zaparkovat. Jedno mi ale není jasné, co tam mám nastavit, když je na parkovacích hodinách, prodávaných oficiálně městem použit 12 hodinový formát času a na dodatkové tabulce dopravní značky 24 hodinový formát. Myslím tím, když v 15.00 nastavím 3.00 tak se do dvou bezplatných hodin nevejdu ani náhodou. Tak mám pocit, "že soudruzi v NDR někde udělali chybu". Děkuji za odpověď. Shocked
Michael Canov

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 10:58 am    Předmět: To_ M.Lohynský Citovat

Ahoj Michale,
no konečně někdo pochopil, jak jsme občany dostali.Smile)

Ne teď vážně, formát času se lišit může (není podstatný), podstatné je, že z něho musí být vyčtitelné, o jaký skutečný čas se jedná. Vzhledem k tomu, že se čas nepřekrývá (7 ráno až 6 večer) nemůže být ani dvojí význam. Jinak jsou v infocentru k dispozici i kotouče s formátem do 24 hodin.

A propó, jak to děláš, když dostaneš pozvánku, aby ses dostavil někam např. na úřední jednání v 17 hodin a Ty máš hodinky pouze formátu do 12 hodin. Smile)
M.Lohynský

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 11:16 am    Předmět: odpověď Citovat

Mám ručičkové hodinky, kombinované s displayem, kde si mohu navolit farmát času 12/24. Very Happy
Luděk Vostrý

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 4:17 pm    Předmět: Zlepšovák Citovat

A co ty parkovací kotouče vybavit takovým malým motorkem, který by je posunoval rychlosti, řekněme, od cifry k cifře za jednu hodinu Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Chrastava -> Naše město Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: