Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 9:44 am Předmět: Secesní most |
|
|
Dobrý den.
S ohledem na maximální možné zatížení secesního mostu by s provozem autobusové dopravy neměl být problém (a to s dostatečnou rezervou).
S pozdravem Petr Bezvoda (správa majetku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: po březen 29, 2010 1:22 pm Předmět: Jak dál s pobřežní |
|
|
Koukám že slib z 15.12.2009 vzal za své. Zkuste si Pobřežní projet nyní. To pouze pro terenní vozy (nevlastní). Takže co dál? A prosím neslibovat konat. (Volby na krku) Děkuji Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po březen 29, 2010 3:53 pm Předmět: To: GKCHRASTAVA |
|
|
Dobrý den,
fakta:
1. V těchto týdnech a měsících jsme vedli až neuvěřitelně složité jednání, aby přeložka II etapa se vůbec realizovala, neboť liberecký kraj vzhledem k vlastní velmi špatné ekonomické situaci velmi zvýšil požadavky vůči městům (nejen v této) v investičních akcích. Vypadá se, že se to podaří - definitivní výsledek bude však až při podání žádosti o dotaci (termín do konce dubna).
2. Do doby realizace je povinna SVS dle dohody udržovat komunikaci v solidním stavu viz. http://www.chrastava.com/starosta/pobrezni.jpg .
Problém je v tom, že SVS v poslední době nekoná dle této dohody - podařilo se mi v pátek donutit příslušného pracovníka (což předtím mým pracovníkům z ekonomických důvodů odmítnul) , aby dal v pátek 26.3.2010 povel příslušné firmě, aby vyrovnala a zhutnila povrch příslušné komunikace.
Dnes po několik hodfin se jak já tak mí pracovníci marně snaží z různých telefonních čísel s příslušným pracovníkem spojit, aby vzhledem ke katastrofálnímu stavu dal poky k dalším úpravám komunikace. Marně.... nemohu se dovolat ani jeho nandřízenému. Teprva před chvílí jsem se dovolal až panu řediteli...ten mě přislíbil řešení.
Pochopitelně budeme o nápravu usilovat (pokud nenastane bez našeho přičinění tak říkajíc sama) i v dalších dnech.
P.S.: Vzhledem k tomu, že jste zmínil volby, dovolím si kromě poznámky, že se snažíme situaci vyřešit bez ohledu na ně ohlédnou se zpět do roku 2006...kdyby tehdy bylo dle mého, byla by dnes v roce 2010 dávno hotova nejen druhá ale i třetí etapa...ale právě proto, že ne každý z mých kolegů toto mé stanovisko tehdy hájil, nedopadl jsem ve volbách 2006 na rozdíl od nich právě nejlépe. To jsou ty paradoxy.....myslím, že neuškodí si přečíst článek z té doby http://www.chrastava.cz/muinfo/akt2/prelozka.htm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
Zaslal: po březen 29, 2010 5:46 pm Předmět: Dodatek |
|
|
Dobrý den,
dle několik minut staré informace od pana ředitele SVS, zítra kolem 10 hodiny přijede dát komunikaci do stavu dle dohody http://www.chrastava.com/starosta/pobrezni.jpg firma Ještědská |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mape
|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:08 pm Předmět: Re: Dodatek |
|
|
Zdravím všechny,
měl bych k tomu jen malou připomínku (prosbu). Bylo by možno vyčistit přechod přes Pobřežní (od autobusáku směrem ke středisku) aby nebylo nutné se tam brodit blátem (třeba s kočárkem to nejde skoro objet) ?
Předem díky
Petr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
murphyz
|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:30 pm Předmět: Ing.Canov - starosta města |
|
|
Dobrý den starosto,
do dnešního dne jsem také úplně nepochopil, proč bývalý poslanec z města Chrastavy zmařil práci tolika lidí. A kolik to stálo miliónů.
"DÍKY TOMU" Teď úpěnlivě sledujeme každé zasedání zastupitelstva, jestli se něco podobného nestane na ulici Liberecká. Tak doufejme, snad nejsou všichni zastupitelé jako ovce.
Michael Canov napsal: | Dobrý den,
fakta:
P.S.: Vzhledem k tomu, že jste zmínil volby, dovolím si kromě poznámky, že se snažíme situaci vyřešit bez ohledu na ně ohlédnou se zpět do roku 2006...kdyby tehdy bylo dle mého, byla by dnes v roce 2010 dávno hotova nejen druhá ale i třetí etapa...ale právě proto, že ne každý z mých kolegů toto mé stanovisko tehdy hájil, nedopadl jsem ve volbách 2006 na rozdíl od nich právě nejlépe. To jsou ty paradoxy.....myslím, že neuškodí si přečíst článek z té doby http://www.chrastava.cz/muinfo/akt2/prelozka.htm |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: po březen 29, 2010 8:07 pm Předmět: Přechod v Bílokostelecké ul. |
|
|
Dobrý večer.
Na stav tohoto přechodu se zaměříme a zajistíme jeho pravidelné uklizení. Na zítřejší schůzce (v 10hod.) s Ještědskou stavební tento stav taktéž projednáme, neboť bláto na přechodu je zjevně z komunikace ul. Pobřežní ("natahané"na kolech automobilů při nepříznivém počasí).
Děkujeme za připomínku.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: út březen 30, 2010 11:24 am Předmět: Pobřežní ul. |
|
|
Dobrý den.
Na základě dnešního telefonického rozhovoru se zástupcem firmy Ještědská stavební tímto upřesňuji termín prací, spojených s opravou komunikace Pobřežní, které by měli být započaty zítra ráno ( 31.3.2010).
|
Návrat nahoru |
|
 |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: čt duben 01, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
Nicméně včera se nic nedělo a dnes ráno také ne. A díry jsou větší a větší. A prosím neřešit 5 let straá rozhodnutí. Díry vznikly letošní zimu a né před pěti lety. Odvolávat se zpět = alibismus. Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr Bezvoda
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 8:26 am Předmět: Pobřežní |
|
|
Dobrý den.
Co se týče opravy povrchu v Pobřežní ulici, tak ta skutečně v oznámeném termínu proběhla. Práce byly započaty 31. 3.2010 hned po 9 hod. ráno. Osobně jsem celý úsek se zástupcem stavební firmy JSS procházel. Bohužel však ještě tentýž den večer (po dešti) a druhý den ráno, kdy jsem byl stav komunikace zkontrolovat, musím konstatovat, že komunikace byla opět samý výtluk. Spojil jsem se proto následně se stavbyvedoucím a žádal uvedení komunikace do sjízdného stavu.Opravy povrchu by měly být započaty dnes (2.4.2010) odpoledne.
Je pravdou, že udržení tohoto provizorního povrchu v řádném stavu ,bude v tomto období velmi problematické.
|
Návrat nahoru |
|
 |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 5:27 pm Předmět: |
|
|
Díky za info. snad se pjí podaří udržet sjízdnou nejen pro tanky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: po květen 10, 2010 6:02 pm Předmět: |
|
|
Něco nového s Pobřežní a II.etapou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michael Canov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blanka Vávrová
|
Zaslal: út květen 11, 2010 9:45 am Předmět: |
|
|
Michale, aktuality čtu, jen jsme teď Pobřežní projížděli a byl to děs. Vím, že v květnu, ale nebyl termín, tak jsem jen chtěla vědět, jestli už nějaké rozhodnutí padlo. I když, určitě bys to sem napsal . Jinak se skláním, úřední listiny mě vždy deptaly a Ty se musíš prokousávat takovou hromadou lejster, reagovat, shánět a dávat si bacha, aby město mělo vše v "cajku". Držím Tobě i nám palce, ať ta II.etapa dopadne dobře. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GKCHRASTAVA
|
Zaslal: st květen 12, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
Jen připomínám, podle informací z fóra měla oprava povrchu začít 31.3.2010? Viz odpověď pana Bezvody ze 30.3.2010? Dnes ráno opět zasypány největší díry, ale stav je čím dál horší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|