Novinky v knihovně

V únoru 2008 došlo v Městské knihovně k personální změně, ale výpůjční doba zůstala stejná jako dosud, a to v pondělí od 8:00 do 13:00 hodin, v úterý a čtvrtek od 11:00 do 18:00 hodin. Knihovní fond byl opět obohacen o mnoho knih, o některých bych Vás chtěla informovat: V dětském oddělení je to např. pro nejmenší komiks Muž z budoucnosti spisovatelky Ljuby Štíplové, pro dívky Kdo pochopí Mariku? Oblíbené spisovatelky Věry Řeháčkové. 

V oddělení pro dospělé jsou to např. historický román o G. J. Ceasarovi – Císař-Brány Říma, Císař-Smrt králů, romantické romány Růže a meč, Ostrov radosti. Pro zábavu a volný čas jsou to např. Uvolněte se, prosím Jana Krause – známý televizní pořad, Cvičení pro zdravé klouby, Vaříme pro miminka a malé děti.

Z válečné literatury např. Ardeny-tajná válka, Americký orel, Fenomén Winston Churchill. Od Krajské vědecké knihovny dostala naše knihovna darem knihy na podporu českých autorů, a to např. Máchův Máj v česko-německé verzi, od A. Ludvíkové knihu Až budu velká, napíšu román, R. Denemarkové Peníze od Hitlera, L. Reinerové Čekárny mého života

Všechny knihy jsou pro Vás k dispozici v Městské knihovně, těším se na Vaši návštěvu Libuše Junková.