Dámský klub připravuje

Dámský klub připravuje na listopad dvě akce.

V sobotu 16. 11. 2013 máme v plánu opět zajet do Prahy.

Z Chrastavy pojedeme z autobusového nádraží ( nejede přes sídliště) v 8:20 hodin na Fügnerovu ulici v Liberci, odkud budeme pokračovat v 9:00 hodin do Prahy. Místenky si koupíme každá individuálně. Z Prahy se vracíme v 18:00 hodin a z Liberce v 19:27 hodin.

Dopoledne navštívíme výstavu Blanky Matragi, která se koná v Obecním domě na náměstí Republiky. Vystaveny jsou nejen její šaty, ale i oděvní doplňky, sklo, porcelán, šperky, lustry a grafiky. Vstupné činí 260,- Kč. Po absolvování výstavy se přesuneme do Dubče, kde probíhá na Špejcharu a v místní sokolovně akce Kreativity. Tady je vstupné 50,- Kč. Je zde možnost shlédnout práce šikovných lidiček, nakoupit si různý potřebný materiál na tvoření, samy si vyzkoušet svoji zručnost a nebo si udělat výrobek domů. Případné dotazy lze zavolat na mobil 724 115 558.

Určitě strávíme příjemný podzimní den v Praze.

Druhá akce následuje v pátek 22. 11. 2013 od 17:00 hodin v CVA v Turpišově ulici. Budeme pod odborným vedením Zdeny Zahradníkové vyrábět vánoční dekorace na stůl. Cena za výrobek bude určena na místě podle spotřebovaného materiálu.

Na obě akce srdečně zveme své členky, ale rády mezi sebou uvítáme i ostatní ženy, které si při vyrábění chtějí navodit vánoční atmosféru.

J. Marxová