Očkování dětí od 5 do 11 let

 

 

Vážení rodiče,
očkování dětí od 5 do11 let proti Covidu 19 se bude provádět v Libereckém kraji v ordinacích praktických lékařů pro děti a dorost. Očkování tedy budeme provádět i my v naší ordinaci. Protože je to očkování dobrovolné, záleží na Vás, jak se rozhodnete.
Pokud máte zájem, prosíme napište na webové stránky: my.medevio.cz ,zadejte jméno Eva Štičková a napište zprávu ., stačí jméno vašeho dítěte či dětí. Pokud se chcete více informovat, zadejte i Vaše dotazy. Rády Vám je zodpovíme. Volíme tuto cestu, protože v ordinaci nestíháme zvedat telefony- je to nepříjemné jak pro Vás na mobilu, tak hlavně pro právě vyšetřované pacienty.
Pokud očkování zatím nechcete, nevadí, kdykoliv se můžete přihlásit.
Je velké množství dětí, které nedávno měly či mají Covid, přestože jsou různá doporučení, jak rychle děti očkovat i po prodělaném onemocnění, myslím si, že bych dodržela 3-6ti měsíční rozestup po prodělaném onemocnění a následném očkování.
Pro děti nad 12 let očkovací látku nemáme, tyto děti se registrují v očkovacích centrech.
Budeme rády, kdo je rozhodnutý, aby se ozval co nejdříve. Vzhledem k použitelnosti naředěné očkovací látky musíme pozvat více dětí najednou, je potřeba očkování dopředu plánovat.
Děkujeme všem za trpělivost.
Pohodové Vánove a v novém roce jen to dobré přejí
MUDr Eva Štičková , Blanka Marešová a Ivona Kulfánková