MIRČINA SBÍRKA

 

 

   

                                                                                                                                                            

Již čtvrtým rokem proběhla sbírka pro děti s onkologickým onemocněním.Nejedná se o finanční sbírku,ale o sbírku dárků pro děti do nemocnice Motol na onkologii.Tentokrát se vybírali a kupovali pastelky, fixy, omalovánky, knížky, vystřihovánky, puzzle a spoustu dalšího papírenského a hračkářského zboží, ale také drogerie, vlhčené ubrousky, sprchové gely, krémy atd., nechyběly ani sladkosti pro děti a pro rodiče malých pacientů káva a čaj. Rády jsme se do této sbírky opět znovu zapojily a oslovily jsme spousta dalších lidí, kteří v dnešní těžké době, kdy mají sami spoustu starostí se rádi k nám připojili a za to jim patří velké dík, jmenovitě to byli:
A.Vetešníková,Z.Ortová a kolektiv Megaknihy Liberec, J.Pelcová,J.Blusková,K.Jeníková Mrvová,M.Karlíková,P.Johne,H.Matoušová,P.Klampáriková,D.Dresslerová, J.Klik, T.Kněbort,D.Lysáková, L.Zelinková, M. a L. Hosovi, H.Procházková, Kaprálkovi, pí.Kostelencová,manželé Hruškovi, N.Drahokoupilová,Lacinovi, R.Lemfeldová,Marxovi, Městská policie Chrastava, Loudovi, Cihlářovi, R.Šeflová, V.Sláčalová, H.Mikezová, O.Kroužková,L.Husáková, Š.Herrová,K.Kosová,Hajslovi,J.Lejsek,M.Čimburová,P.Smuliacová,M.Kořízková,Moravcovi,E.Kašinská, rodina Velechovských,J.Žďárský, Z.Matuškovič,T.Pechočiak,L.Jungová,B. a J.Čermákovi, Luboš, Z.Zahradníková-květinářství-papírnictví,truhlářství P.Matuškovič, volejbalisté a nohejbalisté Spartak Chrastava , Sehnoutkovi, J.Doležal, V.Benešová a zvláštní poděkování patří L.Varmužovi s rodinou a O.Varmužovi z Moravy, kteří byli postiženi tornádem a ani vteřinu neváhali a dětem z Motola rádi přispěli, za což jim patří nejen dík, ale velký obdiv.


Doufáme, že dárky udělají dětem radost a vykouzlí jim malý úsměv na tváři. A v příštím roce se budeme znovu těšit a rádi se všichni opět do sbírky zapojíme.
Všem dětem přejeme hodně zdraví, rodičům hodně sil a dárcům ještě jednou velký dík a jsme rády, že Vás máme .

Klára Sehnoutková a Vendula Benešová