Hodina duchů

 

  

video TV Chrastava  fotografie

 

Stalo se již tradicí, že Společenský klub pořádá různá divadelní představení, která mají vždy velký úspěch. Představení se vždy konala v kině, ale tentokrát jsme poprvé zvolili jinou variantu a to venkovní představení na louce za hasičskou zbrojnicí.


Ve čtvrtek 19. srpna k nám tak se svojí komedií Hodina duchů dorazilo divadlo Artur z Prahy. Šlo o komedii, která pojednává o tom, jak se můžeme cítit ,,jako v sedmém nebi,, .Děj nás zavede do okamžiku, kdy se o půlnoci sejdou duchové modelky, fotbalisty, bankéře, důchodce, esoteričky a dalších. Aby se však dostali do sedmého nebe, musí odčinit svoje hříchy a přiznat si své chyby, které napáchali ve svém životě. Nebude pro ně vůbec jednoduché si uvědomit důležité věci, protože celý proces, jak se dostat do sedmého nebe jim znepříjemní postava zloducha, která jim dělá naschvály. Nakonec vše dobře dopadne a diváky čeká nejedno milé překvapení.

V hlavních rolích se představili: Pavlína Mourková, Monika Timková, Michaela Zemánková, Josef Hervert, Petr Semerád, Bořek Slezáček, Matěj Kriegel a Jindra Kriegel, který měl na starosti i scénář a režii.
Venkovní akce se osvědčila a diváky neodradil ani slabý déšť. Všichni se snad dobře pobavili, což dali hercům najevo velkým potleskem.

Klára Sehnoutková