Sokol – župní sportovní přebor v Chotyni

 

      

 

 

TJ Sokol Chotyně uspořádal v sobotu 27. 6. 2020 ve spolupráci se Župou Ještědskou na hřišti v Chotyni sportovní přebor pro všechny věkové kategorie. Hlavním programem byl turnaj v malém fotbale „O pohár starostky Chotyně“, kromě kterého byl i turnaj ve volejbale. Toho se ze tří družstev účastnila dvě družstva z Chrastavy – družstvo cvičitelek (doplněné o hráčky z jiných jednot) a družstvo starších žákyň. Vzhledem k malé účasti nebyl volejbalový turnaj vyhodnocován a cílem bylo především si společně hru užít a „protáhnout tělo“.

Vzhledem k tomu, že nejvíce dětských účastníků bylo očekáváno z Chrastavy, tak přípravu sportovních dovedností jsme dostali na starosti my – cvičitelky a cvičitel z Chrastavy. Pro děti jsme připravili 5 stanovišť, kde si mohly děti od 2 do 12 let vyzkoušet různé dovednosti vždy obtížností přizpůsobené věkové kategorii. Sportovní zážitek za slunného počasí jsme dětem zpestřili pobytem na průlezkách, houpačkách a nemalým zážitkem nám byla i vlastní cesta vlakem.

I když jsme se nezúčastnili fotbalového klání a nepřivezli žádné ocenění, Chrastava byla při své více jak 50ti hlavé účasti vidět.

Moc děkuji všem, kteří se jakkoli zasloužili o báječný zážitek pro naše cvičence a za příjemné uzavření ne zcela vydařeného školního roku. Za všechny cvičitelky a cvičitele přeji všem klidné a pohodové prázdniny a v září se na vás opět těšíme.
Prázdninovým zážitkům ZDAR!

Za TJ Sokol Chrastava 28.06.2020
Miloslava Houdová