NOHEJBALOVÝ ROK 2020
 

 

 

Tento rok byl nejen pro nohejbalisty, ale pro všechny složitý. Díky Covidu jsme byli ve spoustě činnostech omezeni, tudíž i ve sportu. Náš oddíl nemohl trénovat a absolvovat všechny naplánované turnaje, jak domácí, tak i mimo město. Mezi první a druhou vlnou se nám podařilo odehrát pár turnajů, ze kterých jsme přivezli skvělé umístění.
Díky úspěchům našeho oddílu, který má 24 členů a podpoře města Chrastava jsme se rozhodli, že od příštího roku budeme nastupovat v okresní soutěži, tak věříme, že i nadále se nám bude dařit a fanoušci nám zachovají přízeň.
Další milou událostí bylo životní jubileum našeho člena, kamaráda a skvělého aktivního sportovce Míry Junka, který oslavil 65. narozeniny.
Stalo se již tradicí, že se náš nohejbalový oddíl zapojuje před vánoci do akce Strom splněných přání pro děti z dětského domova Krompach. I v letošním roce tomu není jinak a my jsme rádi, že můžeme malým dárkem udělat dětem radost. Také jsme byli osloveni, zda se nechceme zapojit do sbírky pro nemocnici Motol- dětskou onkologii a ani tady jsme neváhali, vybrali finanční částku za kterou jsme pak nakoupili potřebné věci pro malé pacienty.
Na závěr patří velký dík všem našim členům, sponzorům, městu Chrastava a budeme doufat, že ten následující rok 2021 bude lepší a veselejší.
Krásné a pohodové Vánoce Vám všem přejí nohejbalisti Chrastava.
Slávek Sehnoutka