Jak ordinují lékaři v Chrastavě

 

 

PRAKTIČTÍ LÉKAŘI

MUDr. KUBÍNEK – telefonicky, přítomna pouze sestra - na tel. 482 720 308

MUDr. ŠTIČKOVÁ - 482720820, mobil 739 036 567 mail : e.stickova@gmail.com

pondělí 7- 11,30    13-15 / prevence, předoperační,pojistky

úterý 7- 11,30       13-15/prevence,předoperační, potvrzení

středa 7- 12, 30

čtvrtek 7- 11,30    13-15/ prevence,předoperační ,potvrzení /

pátek 7- 12,00

Stále platí, že rodiče nemocných dětí v ž d y předem telefonují a domluvíme termín mimo čas dětí pozvaných. Dopoledne zveme na čas prevence spíše dětí od 0-6 ti let.. Nemocné objednáme až po prohlídce zdravých dětí a před odpolední poradnou máme opět čas na důkladnou dezinfekci včetně vyvětrání.

Tento systém se osvědčil díky skvělé spolupráci s rodiči, respektují čas, tím pádem mají zajištěný čas jen pro sebe, my máme zase dost prostoru na všechny jejich dotazy.
Přály bychom si, aby se udrželo objednávání na vše/ od potvrzení až po odběry Nemocné děti -to je jasné, objednání bude platit stále.. Je možno i mailem, telefonicky.
Platí i to, že pokud stav nemocného nesnese odklad- prohlídneme maroda co nejdříve.
Moc chceme poděkovat všem, kteří nás zásobovali respirátory, rouškami a štíty, chceme poděkovat i Městu Chrastava za filtry a vůbec celkovou spolupráci.

Mějte se pěkně.  E. Štičková, B. Marešová ,I. Kulfánková


MUDr. HOŘENÍ – po telefonické domluvě na tel. 482 720 311

MUDr. KUDLÁČKOVÁ – V zásadě nejde o žádné rozsáhlé změny, nýbrž o úpravu stávajícího režimu ordinace v souladu s probíhajícími skutečnostmi. Dovolte mi krátké vysvětlení:
Infekčních pacientů nyní rapidně ubývá a s nastupujícím létem bude jejich počet dále klesat. Nicméně je stále nutné počítat s přítomností nejen koronaviru, ale i dalších obvyklých viróz a infekcí, které jsou pro rizikové skupiny obyvatel potenciálně nebezpečné. Péče o pacienty s projevy infekce bude přesunuta až na konec ordinační doby, aby nebyly hned ráno či v průběhu dopoledne kontaminovány společné prostory. Pohyb infekčních osob ve veřejných prostorách je nutné co nejvíce omezit, a tudíž se ukázalo jako účelné, aby mě tito lidé při projevech onemocnění nejprve telefonicky oslovili a domluvili další postup (vystavení PN, režimová opatření, nutnost osobního kontaktu v ordinaci či dalšího testování). Takto se zabrání šíření infekce ve chvíli, kdy je člověk nejvíce rizikový pro své okolí.
Více prostoru chci v následujícím období věnovat chronickým pacientům, kteří povahou svého onemocnění spadají do péče praktického lékaře. Jedná se například o hypertoniky,lehčí diabetiky, vybrané onkologické pacienty. Také je potřeba vrátit se k preventivním programům týkajícím se celé populace. Těmto prohlídkám bude vyhrazena doba cca od 10.30 do 12 hod. výhradně po telefonické či osobní domluvě.
Ostatní "běžná " ordinace, tak jak jste na ni byli dosud zvyklí (včetně kontrol pracovních neschopností) bude probíhat od 8 do 10 hod. V tuto dobu lze přijít bez objednání.
Řadu drobných problémů či nejasností lze konzultovat též telefonicky, včetně předpisu léků elektronickou formou. Nově také aktivujeme webové stránky pod hlavičkou Zdravotního registru, kde budou uvedeny ordinační hodiny, aktuální změny (např. dovolená) a bude též možné požádat o předpis léků či objednání ke konkrétnímu vyšetření. (adresa www.zdravotniregistr.cz

 v oddílu "Hledat lékaře, ordinaci" zadáte moje jméno )

MUDr. MARYŠKO - MEDICA střed s.r.o. - objednat na telefonu 485 143 280,
                                                                                                              724 105 396
ZUBAŘI

Lékaři na zdravotním středisku
od 7:30 hodin do 12.00, ale po telefonické domluvě na tel. 777 736 200


MUDr. ZATOČILOVÁ – volat a objednat se na telefonu - 485 143 205


ČESKÁ POŠTA

Po – Pá – 8.00 – 12.00 HOD 13.00 – 18.00 HOD