Oznámení MUDr. Štičkové

 

Vážení rodiče,
 vzhledem ke stávající epidemiologické situaci jsme nuceni upravit ordinační hodiny a rozsah naší péče.
Máme respirátory pouze na jediný den- pondělí 16. 3. 20.
Proto zavádíme následující opatření : -Až do odvolání rušíme preventivní prohlídky u všech dětí starších 1,5 roku., u mladších vás budeme individuálně informovat, přestože nám bylo umožněno kojence očkovat, dle mého názoru bych u všech kojenců pozastavila očkování po dobu 3 týdnů/ nikomu nic nepropadne/ a dále se s jednotlivci domluvila.
-od úterý 17.3. budeme ordinovat tzv. za zavřenými dveřmi- budeme na telefonu, mobilu, mailu- viz dále. Co nejvíce se budeme snažit vyřešit vše telefonicky, pokud to nestačí, tak si Vás budeme jednotlivě zvát na určenou hodinu.
-pokud tedy přijdete do čekárny- tak jen jeden dospělý jako doprovod, DRŽTE SI si děti/ malé / v náručí či na klíně, hračky uklidíme.
- léky, dietní mléka, zdravotní pomůcky pošleme budˇelektronicky, či vystavíme a předáme třeba před střediskem, stejně tak lze telefonicky i očr.
- pokud jste byli POSLEDNÍ 3 TÝDNY MIMO ČESKOU REPUBLIKU , máte KARANTÉNU či jste byli v KONTAKTU/ možná s někým podezřelým z nákazy koronavirem / ZŮSTAŇTE VŽDY DOMA!!!!! , pokud máte horečku, suchý kašel tak také. Zavolejte nám.
Moc prosíme, buďme k sobě ohleduplní, dodržujte do budovy rozestupy alespoň 2 m
myjte si ruce , vždy , když je to možné,
Nyní čísla do ordinace 482720 820
mobil 739 036 567
mail : e.stickova@gmail.com
Ordinační hod. - 16.3.- 7- 11
17.3. / online - 7,30- 10/
18.3. online 7,30-10
19.3. online 7,30-10
20.3. online 7,30-10.
Rodiče novorozenců mohou být v pohodě, děti budeme prohlížet s rouškou doma
Jakmile snad nám rozvezou respirátory- nevíme kolik, kdy, tak pracovní dobu upravíme jinak.
Prosíme, sledujte pravidelně stránky města, raději nám posílejte smsky či maily, a hlavně se těšme z toho, že máme teď hodně času na sebe.
Tak buďme co nejvíc všichni zdraví, mějte se fajn.


MUDr. Štičková, I. Kulfánková a B. Marešová