Lukáš Pavlásek a ONE-MAN SHOW

   video TV Chrastava   fotogalerie

Ve středu 13. 11. 2019 navštívil Chrastavu Lukáš Pavlásek se svojí Stand-up comedy Kdo nepláče není Čech, kde nás pobavil svým vyprávěním ze života a z dovolených, scénkami, do kterých zapojil i diváky a na závěr i vlastní písničkou.
Lukáš Pavlásek vystudoval Střední knihovnickou školu a dlouhou dobu pracoval jako IT technik v jedné velké společnosti. Málokdo však ví, že kromě toho, že je Lukáš známý jako komik a bavič, tak se věnuje psaní textů k písním, kde napsal texty pro Davida Kollera, České srdce nebo skupinu Alkehol. Na svém kontě má také několik knížek, na kterých se podílel jako spisovatel, tak i jako ilustrátor. Nyní ho nově uvidíme i v roli herce a to v pohádce Z. Trošky Zakleté pírko. Mnohé také překvapil svým účinkováním v taneční soutěži StarDance. Chrastavu už jednou navštívil a to se svými kolegy s pořadem Na stojáka.
Každý, kdo na vystoupení dorazil,  se pobavil a na závěr se mohl s komikem i vyfotit nebo si nechat podepsat některou z knih, které měl na akci k dispozici.


14.11.2019

Klára Sehnoutková