NATĚRAČ

video TV Chrastava     fotogalerie 


Stalo se tradicí, že Společenský klub zve do chrastavského kina divadelní umělce. Bylo tomu tak i ve čtvrtek 28. února 2019, kdy k nám dorazila komedie „Natěrač“ s podtitulem „Ten chlap má vymalováno“. V této bláznivé komedii v Chrastavě vystoupil jako Waldemar Leoš Noha, Simonu hrála Barbora Mottlová a trojici doplnila Eva Decastelo jako Světlana.
Uplynulo již více jak dvacet let od premiéry této legendární inscenace vyhlášeného britského dramatika Donalda Churchilla. Shrnuto do jedné věty – komedie je o tom, jak neúspěšný herec, živící se momentálně jako malíř pokojů, získá zcela nečekaně svou životní roli, za což je náležitě odměněn.
V Natěračovi se rozvíjí klasický milostný trojúhelník. Hlavní hrdinka hry Simona je nucena čelit pomstě zhrzené manželky svého milence. Jakým způsobem této pomstě dokáže vzdorovat a jakou roli v tom sehrál náhodně přítomný natěrač, který se dostavil za kamaráda, jehož vzala záda, jsme se právě přesvědčili. Tato komedie si klade za jediný cíl - pobavit a rozesmát diváka. A to se v Chrastavě podařilo.


Jitka Marxová – infocentrum

Chrastava 4.3.2019