Zájezd do divadla

Stalo se již tradicí, že Společenský klub Chrastava pořádá zájezdy do Prahy na divadelní představení. Ani v letošním roce tomu nebylo jinak, jen se nejelo v prosinci, ale již v září a to 29. září 2019 do divadla Broadway na muzikál Tři mušketýři.
Jedná se o romantický příběh o přátelství, lásce, intrikách a nenávisti, který se odehrává v první polovině 17.století, kdy vládl Francii Ludvík XIII. Ten se však více než o stát zajímal o organizování plesů. Vládu nad státem držel tedy v rukou kardinál Richelieu. V muzikálu se také objeví královna Anna, vévoda z Buckinghamu a Mylady, která zamotá hlavu nejednomu muži. Na scénu vstupuje mladý Gaskoněc, který miluje Constance a rád by se stal mušketýrem, což se mu nakonec splní.
Celý muzikál doprovázela krásná videoprojekce, kulisy a nezaměnitelný hlas Karla Gotta, který v muzikálu působil jako vypravěč, i když jen na videoprojekci. V hlavních rolích se nám představili Jan Kopečný, Josef Vojtek, Juraj Bernáth, Josef Vágner, Sylva Schneiderová, Linda Finková, Zdenka Trvalcová, Tomáš Trapl, Martin Pošta a spousta dalších.
Muzikál se vydařil, počasí nám přálo, a proto došlo i na procházku Prahou, nákupy a posezení při kávičce.
My se budeme těšit na další kulturní a společenské akce.

Klára Sehnoutková