Hledám milence Zn: SPĚCHÁ

video Tv chrastava     fotogalerie

 Do chrastavského kina dorazili v pondělí 21. listopadu 2019 umělci z Prahy. Tentokrát z Divadla ARTUR s komedií „Hledám milence, Zn. Spěchá!“. Toto divadlo jezdí od roku 2009 po celé republice a v repertoáru má již šest her. Společenský klub vybral komedii, v které se nám představili Eva Decastelo, Lucie Linhartová, Jindra Kriegel, který se na hře podílel a je i principálem divadla. Dále účinkovali Bořek Slezáček, Petr Semerád a Radomír Švec.


Tato komedie pojednává o krizi středního věku, kdy se neúspěšný malíř, padesátiletý Jaroslav, zamiluje do studentky Anetky. Ta ho vysává z peněz a nutí k rozvodu. Což by Jaroušek rád udělal, ale má obavy, že by ztratil dobré finanční zázemí, neboť jeho manželka Milada je úspěšná podnikatelka s hernami. Jaroslav s Anetkou vymyslí plán, jak by měl rozvod probíhat a získat z toho co nejvíce peněz. Začnou Miladě shánět milence, aby ji mohli při nevěře přistihnout a vyfotit, což nakonec nedopadne pro Jaroslava vůbec dobře. Rozvod sice bude, ale Jaroslav je vyhozen z bytu jen s malým kufříkem. Jeho manželka se již půl roku schází s jeho kamarádem Pavlem a za Anetkou lítá milenec z Ameriky.


Tato komedie plná zvratů, vtipů, veselých okamžiků a v závěru nečekané rozuzlení všechny diváky moc pobavila a rozesmála. Všem hercům patří poděkování za příjemné divadelní vystoupení a pobavení.


Jitka Marxová – referentka infocentra
22. 10. 2019