OPĚT VÝBORNÉ VÝSLEDKY DOROSTU

 

 


Ve dnech 14. – 16. 6. proběhlo krajské kolo hry Plamen a dorostu. Na atletický stadion v Turnově tak přijeli v pátek a v sobotu soutěžit o postup na Mistrovství České Republiky družstva z kolektivů Mladých hasičů a v neděli družstva dorostu a jednotlivci.
Nedělní části se zúčastnili i naši dorostenci jednotlivci - Anna Machatá za mladší dorostenky, Petr Málek za střední dorostence a Jiří Hájek za starší dorostence. Po zdolání všech disciplín a soubojích s těžkou konkurencí dosáhl Jiří na 9.místo, Petr na 6. místo. U Anny zacinkaly medaile za krásné 2. místo. Všem gratulujeme!

Protože se nám sezóna soutěží a činnosti mládeže chýlí ke konci, čeká nás sice ještě soutěž Karlinský Night-Faktor (22.6.) a 2 výlety, o jejichž průběhu Vás budeme informovat prostřednictvím Chrastavských Listů ale až v září, přejeme tak dětem krásné prázdniny a těšíme se na ně i případně nové členy v sezóně 2019/2020, která začíná v září.

Děkujeme, že jste s námi a i nadále nás sledujte na webových stánkách města, sboru, Facebooku nebo v nástěnce před hasičskou zbrojnicí.

Židlický V.