Slavnostní rozloučení zastupitelů 2014 - 2018

video TV Chrastava

Na činnosti 19členného zastupitelstva pro období 2014 – 2018 se podílelo celkem 22 zastupitelů z pěti volebních stran. Jeho 16 členů - Michael Canov, Aleš Trpišovský, Zita Václavíková, Kateřina Rožcová, Šimon Dvořák, Miloslava Šírová, Miroslav Balcar, Petra Kopecká (všichni SLK), Petr Rozmajzl ml., Petr Rozmajzl st., Veronika Povýšilová (všichni ANO), Karel Řehák, Tomáš Jerje (oba ČSSD), Lambert Medřický, Ivan Vydra (oba ODS) a David Röbisch (KSČM) – bylo v zastupitelstvu po celé volební období, na třech místech došlo v průběhu volebního období ke změně: Pavel Štekl (odstěhoval se) – Robert Šipula (SLK), Oldřich Němec (odstěhoval se) – Miloslav Pilař (ČSSD) a Miroslav Stahoň (zemřel) – Pavel Pěch (KSČM).

Poslední zasedání zastupitelstva pro období 2014 až 2018 se uskutečnilo 1. října 2018. Po jeho ukončení se zastupitelé slavnostně rozloučili na večeři v malé školní jídelně.

Všem zastupitelům děkuji i touto cestou za odvedenou práci. Jsem přesvědčen, že nejvyšší orgán města - zastupitelstvo města - jako celek splnil svůj úkol spravovat město a všichni členové zastupitelstva jednali v souladu se svým slibem zastupitele.


Chrastava 03.10.2018

Michael Canov, starosta