13. městský ples

video TV Chrastava     fotogalerie


V letošním roce se konal již 13. ples města Chrastava. Celou akci moderoval David Jelínek, který ples zahájil s představiteli města, starostou Michaelem Canovem a místostarostkou Zitou Václavíkovou. Je zvykem, že na plesech nesmí chybět předtančení. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. Rodačka z Chrastavy Monika Martinů spolu s Janem Kolaříkem zatančili ukázky standartních a latinsko-amerických tanců. Večer obohatily také přední české modelky v popředí s rodačkou z Chrastavy a Miss České republiky 2002 Kateřinou Průšovou, které předvedly módní přehlídku exkluzivních modelů modelingové a umělecké agentury REAS AGENCY. Všem, kteří si přišli užít tuto každoroční společenskou akci, hrála k tanci i k poslechu hudební skupina SEPTIMA.

Nechybělo samozřejmě ani losování o ceny. Velké poděkování patří sponzorům, kteří darovali hodnotné ceny: salon krásy TRÉSOR, restaurace GLORIA, ČÍMA – odpady a Zdena Zahradníková.

Výbornou přípravu a organizaci celého letošního plesu garantovalo město Chrastava a Společenský klub s ostatními.

Jmenovitě:

Pavel Urban, Iva Loučková, Jana Eichlerová, Jitka Marxová, Klára Sehnoutková, Vratislav Loučka, Petra a Hana Peroutková, Kateřina Brejlová a David Jelínek.

Na výzdobě se podíleli:

Iva Loučková, Jana Eichlerová s vydatnou pomocí členů klubu POHODA při DPS Chrastava.

Poděkování patří také zaměstnancům školní jídelny – M. Šírové, P. Riedlové, A. Fořtové, I. Málkové, M. Zoulovi, p. Osčátkové, T. a Š. Dušátkové, P. Magdalénové a A. Šulcovi, za občerstvení týmu pana Miloše Laksara.

 

Další plesy


Jana Eichlerová, referent SK
Chrastava 22.02.2018