Strom splněných přání

reportáž TV Chrastava   fotogalerie

 

Město Chrastava ve spolupráci s Dětským domovem, Základní a mateřskou školou, příspěvkovou organizací Krompach v Čechách již pátým rokem připravilo Vánoční strom splněných přání.
Od úterý 1. listopadu 2016 byl v Infocentru umístěn vánoční stromeček, kde si lidé mohli vyzvednout přáníčka a pak dárky pro děti zakoupit. Přání byla rozebrána do posledního a tak jsme mohli v pátek 16. prosince 2016 vyrazit do Dětského domova udělat dětem radost.
Děti pro nás měly připravené vystoupení, zpívalo se, recitovalo, hrálo a tancovalo. Pak už došlo na rozdávání a rozbalování tolik očekávaných dárků. Na závěr nás děti pozvaly k sobě do jednotlivých bytů, kde jsme ochutnali jejich cukroví, občerstvení a mohli si s nimi prohlédnout jejich dárky, ze kterých měly všechny děti velkou radost.
Akce Strom splněných přání se opět vydařila, děkujeme všem, kdo se na ní podílel a budeme se těšit na další.

Velké poděkování patří všem, kteří dárky pro děti zakoupili, a to jmenovitě:

Nohejbalisté, KSČM, Autoslužby Röbisch, zaměstnanci Advaity, Pošta Chrastava, SPHMCH, TO Perseus, Kadeřnictví Áčko, KČT, CA Vavera, Sokol ženy 2, Škola Chrastava, ženy z Vísky
 

Šeflovi, p. Šafaříková, Brejlovi, p. Václavíková st., p. Václavíková ml., p. Václavík, p. Vajnerová, Kopalovi, Szpytovi, Zmatlíkovi, p. Foyterová, Máchovi, Zahradníkovi, p. Suchanová, p. Schauerová, p. Černý, Moravcovi, Marxovi, rodina Pospíšilova, Noskovičovi, p. Černá, p. Židlický, Šlechtovi, p.Teichmanová, Kopeckých, Efflerovi, Bičovi, Bitmanovi, p. Loučková, Zahradníková A.+ Š., p. Stárková, K. a M. Sehnoutkovi, K. a M. Loučkovi

Chrastava 22. 12. 2016   Klára Sehnoutková