Poslouchejte vánoční vysílání RCL!

 

  

Tisková zpráva Radia Contact Liberec – Vánoce na RCL

První zimní měsíc je taky měsícem adventní pohody, vánočních svátků, klidu a oslav. Právě takové je i prosincové vysílání Radia Contact! Užívejte si vánoční písničky, koledy, tradice, zajímavosti a krásné výhry od nás.
Vánoční atmosféru s dárky k Vám na náměstí přiveze Tykadlo RCL. V adventních soutěžích můžete vyhrávat zážitky, vánoční nákupy a třeba i nádherné ozdoby na stromeček! Rozsvítí s Vámi i stromy na Vašich náměstích.
V prosinci Vás Radio Contact vezme na spoustu koncertů a do divadla. Připravili pro Vás zajímavé adventní výlety i vánoční recepty.
O svátcích Vás pak čeká tradiční oblíbená soutěž Vánoční stromeček plný úžasných dárků. Rádi byste udělali radost svým blízkým a popřáli jim krásné Vánoce? Zavolejte do písniček na přání. Na Radiu Contact si o Vánocích povídají i s českými zpěváky! Zjistíte tak, jak slaví Vánoce po celém světě. Nabité je i Silvestrovské vysílání a blížící se Nový rok!
To je kouzelný prosinec na RCL! Více se dozvíte ve vysílání, na webu www.rcl.cz nebo na Facebooku. Spoustu krásných vánočních zážitků Vám přeje Radio Contact.


V Liberci dne 6. listopadu 2015
Dominika Bechová
programové oddělení
Radio Contact Liberec
Na Okruhu 872/10, Liberec 1, 460 01
produkce@rcl.cz, www.rcl.cz, facebook RCL
Telefon: 485 121 757, 485 122 828