Olga Lounová v Chrastavě excelovala

video TV Chrastava   fotogalerie

Moc dobře vím, že nejsem žádným specialistou na kulturu či dokonce kulturním odborníkem. A ještě lépe vím, že jsem v tomto případě podjatý, moc podjatý. Ale nemůžu si pomoci. Vystoupení dívky, jejíž jsem byl kdysi třídním učitelem na gymnáziu Jeronýmova v Liberci, bylo jedním z nejúchvatnějších kulturních představení, které jsem v životě zažil. Dramaturgie, nasazení, bezprostřednost, kontakt s publikem, kvalita kapely, skvělý zpěv a především chuť vystupovat od první do doslova poslední sekundy, učinila z akustického koncertu (součást miniturné „K Vám domů“) zpěvačky, herečky a jezdkyně rallye Olgy Lounové skvělý a nezapomenutelný zážitek.

Jedna návštěvnice koncertu, o které vím, že dokáže být velmi kritická, a která se kulturou profesně zabývá dlouhodobě, bezprostředně po koncertu uvedla na svém FB:

„Tak jsem se vrátila z akustického koncertu Olgy Lounové a jsem mile překvapena. Skvělý hlas, zajímavé texty, šikovní muzikanti, pozitivní energie, jsem nadšená a cítím se skvěle. Olgo díky.“

A tak se, myslím si, cítili všichni.

Chrastava 10.04.2015 Michael Canov, starosta

P.S.: Koncert se uskutečnil v CVA ve čtvrtek 09.04.2015. Začínal v 19 hodin a končil po 21 hodině. Po něm následovalo podepisování a povídání si s návštěvníky koncertu a poté Olga odjela do Vsetína na rallye. Neuvěřitelná žena.

 

Odkaz:

Stránky Olgy Lounové