Obrazy WLADYSLAWA GALCZYNSKEHO

 Jmenuji se Wladyslaw Galczynski. Co bych Vám o sobě prozradil?

Narodil jsem se v roce 1954 ve Lwówku Śląským. Bydlím v Mojeszi u Lwówku Śląskieho. Pracuji ve Lwóweckém Kulturním Středisku jako výtvarník už přes čtvrt století. Organizuji různé výstavy v galerii "Klatka" LKS a vedu výtvarnou výchovu pro děti a mládež. Jsem opravdovým samoukem.

Malířství se věnují od roku 1982. Získal jsem čtyři ocenění v celostátní soutěži „O zlatou hornickou lampu“ ve Valbřichu, z toho dvakrát první místo. Byl jsem také vítězem celostátní výtvarné soutěže Józefa Chełmońského "Rodná krajinomalba" ve Skierniewicích a dostal jsem se do finále mezinárodní malířské soutěže „Člověk a jeho doba“ v Lodži. Postoupil jsem dvakrát do finále soutěže „Obraz roku“ vyhlašené časopisem "Art&Business".

V roce 2005 jsem se zúčastnil posoutěžní výstavy v paláci "Królikarnia" ve Varšavě.

V květnu 2010 jsem absolvoval individuální výstavu v galerii „Za mezi“ v Lubomierzi, v červenci 2010 svou výstavu v Městském Kulturním Domě ve Zhořelci, v březnu 2011 skupinovou výstavu na městském úřadě ve Wilthen (Německo), v září 2011 v galerii „Muflon“ v Soběšově, v lednu 2012 v galerii „StopArt" v Bogatyni, v listopadu 2012 v galerii Michała Fludra ve Wleni, v dubnu 2013 v Měšťanském sále lwówecké radnice, v lednu 2014 v galerii Evropského Kulturně – Informačního Centra. A během června 2014 můžete shlédnout moje obrazy v Městské galerii v Chrastavě.