9. MĚSTSKÝ PLES

fotogalerie    video TV Chrastava

V letošním roce se konal již 9. ples města Chrastava. Samotnou akci zahájili představitelé města, starosta Ing. Michael Canov a místostarostka Zita Václavíková a hned po nich se ujaly slova, nebo spíše pohybu, dětské páry z Tanečního klubu Koškovi. Předtančení byla hned dvě, s ukázkami standardních tanců, o něco později pak tance latinsko – americké. Všem těm, kdo si přišli užít tuto každoroční společenskou akci, hrála k tanci i poslechu kapela Septima. Nechybělo samozřejmě ani rozlosování stolů o hodnotné ceny, letos poprvé dokonce i s originálním prvním místem, zájezdem do Paříže, který věnovala (spolu se zájezdy do Bautzenu a do vánoční Vídně) CA Vavera.

Rádi bychom poděkovali také všem dalším, kteří věnovali hodnotné ceny na tuto akci. Byli to: Radio Contact Liberec, které bylo zároveň mediálním partnerem plesu, firma Ontex Turnov, paní Zuzana Halamová, paní Dagmar Kropáčková a paní Ivana Loučková.

Velký dík samozřejmě patří také školní jídelně a jejim zaměstancům a v neposlední řadě také panu Miloši Laksarovi s kolektivem za zajištění občerstvení a obsluhy.

 

Bc. Kateřina Králová
referent Společenského klubu

Další plesy

video TV RTM