KDO SI HRAJE, NEZLOBÍ

 fotogalerie

Výstižný název pro vystoupení dětí Mateřské a Základní školy Vítkov.
Ve středu 5. června 2013 se děti předvedly s programem, který nacvičovaly celý měsíc, svým rodičům a dalším hostům.
Odpoledne plné pohádek, písniček z nich, básniček a tanečků bylo skvělé. V této „rodinné“ malé škole je vždy výborná atmosféra a vztahy, a to mezi všemi zaměstnanci, dětmi i rodiči.
Děkuji všem za nápaditý scénář a celou přípravu tohoto představení a přeji hezké prázdniny, hodně sluníčka a nabrání sil do nového školního roku.

V Chrastavě dne 7. 6. 2013 Zita Václavíková, místostarostka

 

„Kdo si hraje, nezlobí“ – aneb odpoledne plné pohádek, písniček a tanečků ve Vítkově

Opět je tu červen a s ním loučení s uplynulým školním rokem. Ve vítkovské školičce jsme ho pojali již tradičně vystoupením pro rodiče a veřejnost. Děti z mateřské školky upoutaly svým hereckým zpracováním básničky O Sněhurce a sedmi trpaslíčcích a také kromě písniček a tradičních básniček jsme mohli my, dospěláci shlédnout pravou nevěstu a ženicha v písničce Vdávala se myška Hryžka. Své vystoupení zakončili předškoláci tanečkem „Malé kotě“, které se nám moc líbilo. Školáci si připravili pásmo básniček, zazpíval nám Vítkováček, zahrály žáci na flétničky a celé vystoupení završili tanečníci ukázkou z filmového muzikálu Rebelové. Během programu jsme se rozloučili s dětmi, které odcházejí z mateřské školy do 1.třídy – Nelinkou, Kačenkou, Terezkou, Verčou, Honzíkem a oběma Tomášky. Školáci se rozloučili s Lubošem, který jako jediný žák páté třídy s námi strávil krásných a neuvěřitelně rychle ubíhajících devět let. Všem jim přejeme úspěšný start v novém školním roce a spoustu nových kamarádů. Rodiče mohli na interaktivní tabuli po vystoupení shlédnout prezentaci ze všech akcí, které se v letošním školním roce uskutečnily. Děkuji všem zaměstnancům školy za jejich trpělivý nácvik s dětmi a jejich úžasnou pomoc během vystoupení.

Ve Vítkově 5.6. 2013 Mgr. Romana Sobotková, ředitelka