VÝROBA VÁNOČNÍ DEKORACE V DÁMSKÉM KLUBU

video TV Chrastava

Dámský klub nezahálí ani v předvánočním ruchu a opět jsme se sešly k vyrábění, tentokrát v pátek 22. listopadu 2013 v 17:00 hodin v Centru volnočasových aktivit. Sešlo se nás hodně a hned jsme se daly do práce.

Pod vedením Zdeny Zahradníkové, která dodala i mnoho materiálu, jsme vyráběly vánoční dekorace na stůl. Každá z účastnic měla jinou představu a vyráběla podle své fantazie a místa, kam výrobek umístí. Vznikly buď bohatě zdobené adventní věnce nebo jen přírodní, různé druhy svícnů, ozdobené květináčky či dekorace na zavěšení. Kdo chtěl, mohl si vytvořit i papírovou hvězdičku. Nálada byla úžasná, pracovní nasazení vysoké, dámy si mezi sebou radily a pomáhaly. Dana Koldová nás seznámila s výletem do Prahy, který se vyvedl a dámy z něj byly nadšené. Dámský klub se rozšířil o tři nové členky a naplánovaly jsme další akce. Nejbližší je účast na zdobení perníčků pro děti, které se bude konat v pátek 13. prosince 2013 v CVA. Členky napečou perníčky a připraví těsto na pečení minivánoček. První naše schůzka v nastávajícím roce se bude konat v pátek 17. ledna 2014, kdy se sejdeme s kosmetičkou.

Dámský klub přeje všem ženám co nejklidněji zvládnutý vánoční shon a vánoce již prožité ve štěstí a lásce, mnoho radosti, spokojenosti a zdravíčka.

J. Marxová