Vánoční strom splněných přání

 

 

Město Chrastava ve spolupráci s Dětským domovem, Základní školou a Mateřskou školou, příspěvkovou organizací, Krompach v Čechách připravuje pro děti tohoto zařízení vánoční strom splněných přání. Již v loňském roce předali zástupci města dětem dárky v podobě sportovního náčiní a bobů, které byly zakoupeny ze sbírky zaměstnanců města.

Děti z dětského domova jsme mohli vidět na Chrastavských slavnostech 2012, kde měly svá vystoupení mažoretek a nutno říci, že sklidily velký potlesk.

Vánoční strom splněných přání bude umístěn v Infocentru Chrastava a návštěvníci, kteří se zastaví, si vyberou písemné (kreslené) přáníčko konkrétního dítěte, které bude zavěšeno na vánočním stromku. Zajdete-li, uvidíte vlastnoručně vyrobená přáníčka, která Vám (pokud se rozhodnete dáreček zakoupit) zůstanou jako památka adresovaná lidem s velkým srdcem. Zakoupený dárek předáte pracovnici infocentra paní Jitce Marxové, která bude zároveň k dispozici, pokud by kdokoliv potřeboval s koupí dárků poradit. Balení dárků zajistí město Chrastava. Doufáme, že se v nadcházejícím předvánočním čase najdou lidé, kteří budou chtít zpříjemnit období vánoc dětem z Krompachu.

Všechny dárky budou poté odvezeny a předány dětem na vánoční besídce dne 18. 12. 2012. Z předání dárečků bude samozřejmě pořízen videozáznam spolu s fotografiemi, aby všichni, kteří se zapojí, mohli vidět radost dětských očí.

Přáníčka budou k dispozici od 1. listopadu 2012 a poslední termín pro odevzdání dárků je 14. prosinec 2012.

Splní se dětem i letošní vánoční přání?