Mateřská škola Motýlek

Mateřská škola „Motýlek“ a „Střevlík“

Již třetím rokem se děti z naší školky v Nádražní ulici vypravily za poznáváním přírody a zvířat do ekologického střediska „Střevlík“ v Oldřichově v Hájích.

Příjemné lektorky pro děti připravily několik tématických programů s nádhernými pomůckami. Děti byly celou dobu plně zaujaté a dobře spolupracovaly. Ve Střevlíku jsme přenocovali a druhý den jsme se vypravili na krátké procházky do okolí. Podařilo se nám dokonce pozorovat vzácného mloka. Všechny činnosti – učení, zábavu a hry jsme si za pěkného počasí moc užili.

Děti mají z této akce krásné vzpomínky a my učitelky dobrý pocit, že rodičům pro jejich ratolesti nabízíme nadstandardní a kvalitní program.

Mateřská škola „Motýlek“ na olympiádě v partnerském městě Lwowek Slaski

V rámci několikaleté spolupráce mezi školkami v polském městě Lwowek Slaski jsme byli pozvání na olympiádu mateřských škol. Několik týdnů jsme poctivě trénovali a v krásných sportovních dresech jsme 25. května 2010 s odhodláním a dobrou náladou nastoupili v družstvu jedenácti dětí na závody. Některé disciplíny se nám povedly, některé méně, ale závodili jsme poctivě. Domů jsme přivezli krásný pohár, pytel bonbonů, diplomy, medaile a hodně zážitků. Naše děti nám zase udělaly velkou radost!

Fotogalerie