Společenský klub se přestěhoval do nově zrekonstruovaných prostor.

 

Budova v Chrastavě Turpišově ulici č.p. 407 proběhla od podzimu 2008 do konce února 2010 rozsáhlou rekonstrukcí na základě projektu s názvem: „Město Chrastava-rekonstrukce objektu č.p. 407 na Centrum volnočasových aktivit“. V březnu byla dána do provozu a tak se Společenský klub mohl se svými aktivitami nastěhovat do těchto prostor.

Celkové náklady na rekonstrukci činily 17.142.000,- Kč, z toho dotace EU činila 15.857.000,- Kč a rozdíl byl hrazen z rozpočtu města Chrastava.

Slavnostní otevření proběhne v úterý 16. března 2010od 16:00 hodin, kdy starosta města Ing. Michael Canov přivítá významné hosty: statutární náměstkyni hejtmana LK Ing. Lidii Vajnerovou, náměstka hejtmana LK RNDr. Víta Příkaského, člena školského výboru LK Václava Horáčka, vedoucího ÚORP Liberec Bořka Machatého, zástupce stavební firmy RVES CZ a.s. Praha Viléma Jansu a Ing. Irenu Vernerovou, z Národního památkového ústavu Bc. Petra Freiwilliga, projektanta Ing. Jiřího Zemana, zástupce Volksbank Cz a.s. Praha Bc. Danu Holubcovou, další zástupce dodavatelských firem, starosty Mikroregionu, ředitele ZŠ, MŠ Čhrastava a ZUŠ Liberec, zastupitele Města Chrastavy, zástupce chrastavských firem, organizací a spolků a v neposlední řadě zaměstnance Společenského klubu a Města Chrastavy.

Od tohoto dne bude budova již plně v provozu, kromě stálých aktivit (hudební, výtvarné, pohybové apod.) Vás všechny zveme na prohlídku budovy - DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ – v pátek 19.03.2010 od 16:00 do 18:00 hodin a hned zde můžete zůstat na Josefovskou zábavu, která začne v 19:00 hodin a k poslechu i tanci Vám bude hrát chrastavská kapela Paroháči.

V sobotu 20.03.2010 ve 14:00 hodin zveme rodiče s dětmi na MAŠKARNÍ REJ pod názvem KAŇKOLAND.

 Zita Václavíková - vedoucí SK