Ohlédnutí za pátou "Voříškiádou" Chrastava 2009

20. září 2009 se v areálu ZKO Chrastava ve Vítkovské ulici konala v pořadí již 5. "Voříškiáda". Myslíme si, že se letošní ročník po několikaleté pauze povedl. A již se moc těšíme na ročník příští: 6. "Voříškiáda" Chrastava 2010.
Chtěla bych zde poděkovat dlouholetému předsedovi naší organizace panu Jaroslavu Hofmanovi, který nám se vším poradil a díky tomu jsme jako nováčci obstáli.
Dále poděkování patří naším členům, kteří předvedli ukázku výcviku psů: pan Adámek, pan Mucha, pan Martinec, pan Žakech st., pan Žakech ml.- ukázka proběhla naprosto profesionálně i s výkladem našeho výcvikáře. Obrovské pracovní nasazení dokázal i Marcel Žakech svou pomocí po celou dobu akce.
Poděkování patří i manželům Lacinovým, kteří představili adopci chrtů. Městu Chrastava, které se zapojilo i do propagace naší akce. Profi foto paní Zahurnacová, internetová televize Chrastava - paní Václavíková, paní Loučková a kameraman pan Loučka. Děkujeme!
A především všem sponzorům, díky nimž dostal každý soutěžící hodnotné ceny.
Firma DIBAQ a.s. - značka výživových programů Fitmin
Admal CZ s.r.o., MEDICA SEVER, EDEX, HOBBY Centrum, Restaurace Gloria, Autoškola Lejsek, MUDr. Dikeocha a M. Slivka, Tiskárna M. Horáček, Zámečnictví F.Vokoun, Stavebniny P. Rozmajzl,  MVDr. Svoboda, Farmářské služby s.r.o., Sport bar SLIM, RECO design s.r.o., Zahradnictví Shäfer, FOTO Jana Zahurancová, CHS z HOFJAR, CHS PUPULU, Gambrinus, manželé Martincovi, Pivoland paní Bohuňková, Prodejna Klubíčko
Těšíme se na setkání v příštím roce.
Za ZKO Chrastava V. Šafaříková

 

Fotogalerie

Videoklip